Verdensmål

Vi kigger også ind i FN’s verdensmål, da vi mener det er vigtigt at tage ansvar som virksomhed, både overfor vores medarbejdere og omverden.

Kvalitetsuddannelse

Vi uddanner vores medarbejdere, på både eksterne og interne kurser. Vi bruger gennemsnitlig 1 mio. DKK om året på uddannelse af alle medarbejdere.

Vi uddanner både indenfor det faglige, tekniske, sikkerhed og også de bløde værdier, så alle er klædt godt på til at være den bedste kollega med de rette kompetencer. Vi tilbyder derudover lederuddannelse, samt on-boarding forløb for alle nye medarbejdere.

Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst

Hos AB-ELCO behandler vi alle med samme respekt; lige fra lærlinge til øverste ledelse. Vi sørger for at tilpasse medarbejdernes arbejdsvilkår, så det passer til deres ønsker. Vi ønsker at have medarbejdere i mange år, så vi kan drage nytte af deres erfaring og viden til de bedste løsninger for vores kunder. Dette ses også i vores medarbejderomsætning på kun 15%.

Industri, Innovation og Infrastruktur

Vores ydelser bygger netop på infrastruktur, bæredygtig industrialisering og innovation, da vi hjælper diverse forsyningsselskaber, fødevare- og medicinalindustrien samt transformerstationer med løsninger inden for el og automation, så de kan drifte bedre.

Vi sørger for at uddanne vores medarbejdere inden for de teknologier, som der er brug for, herunder vedvarende energiløsninger, såsom varmepumper og solcelleanlæg.

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.