Ejendomsselskaber

Erfaren el-leverandør til ejendomsselskaber
Med flere års erfaring på el-området ved ejendomsskaber, tør vi godt kalde os selv eksperter inden for dette felt. Vi har stort kendskab til ejendomsservice, og vi leverer altid vores opgaver med fokus på høj service og kvalitet. Vi holder altid overblikket hele vejen igennem processen. På den måde behøver du som kunde, ikke at bekymre dig om omkostninger og rette kvalitet – vi skal nok sikre at alt bliver udført til punkt og prikke og til aftalt pris.

Service – hele året rundt
Vores medarbejdere er et team bestående af nøje udvalgte og yderst servicemindede elektrikere. Med vores service kan I være sikre på, at strømmen i jeres boliger altid fungerer. Hvis der opstår problemer, sender vi en af vores dygtige medarbejdere ud til jer indenfor ca. 1 time – uanset hvilken time på dagen og hvilken dag på året. Det er for os hos AB-ELCO en naturlig del af god service.
Tekniske løsninger
Vi hos AB-ELCO sætter en ære i samarbejdet med vores kunder. Derfor vil vi rigtig gerne have en dialog med dig som kunde. Et godt projekt starter med et grundigt og veludført forarbejde. På den måde sikrer vi, at alle aspekter omkring de tekniske løsninger spiller, lige som de skal.

Vi tilbyder følgende:

El-installationer
Ordrestyring
Økonomioverblik
Renovering af lejligheder
Data – installationer
Energivejledning
Rådgivning
El-tavler
Kameraovervågning
Spændingskvalitet
Termografering
Vagt 24/7 hele året
Vedligehold
Køling
Ventilation
Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres ejendomsselskabs næste el-opgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.