Service

Serviceafdelingen her hos AB-ELCO består af en stærk arbejdsstyrke med mange kvalificerede medarbejdere. De står alle klar til at hjælpe vores kunder på bedste vis. Om opgaven fx omhandler fejlfinding på industrielle installationer eller en automationsløsning til spildevandsindustrien – så er det AB-ELCO, I bør gå til.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at driften er i gang hele tiden. Netop derfor har vi en vagtordning, som står klar udenfor normal åbningstid, alle årets dage, også på helligdage. Det vil sige, at vi har hurtig responstid på at sende en kvalificeret montør ud til dig, hvis der skulle opstå akut driftstop.

Hos AB-ELCO bygger vi alle vores projekter på et godt samarbejde. For hver en kunde er unik, og derfor skal deres løsninger også være det. Vi samarbejder med vores kunder om at skræddersy den bedste bedst mulige løsning, som passer præcis til deres ønsker og behov.

Vores serviceteam har som oftest direkte kontakt med jer. På den måde kan vi sikre os, at opgaver udføres som ønsket og til den aftalte tid.
Udpluk af de opgaver vi bl.a. kan udføre for jer

Vedligehold & fejlfinding på industrielle anlæg

Ny- & ombyg af elektriske installationer

Lys & lysstyrings løsninger

Termografering

Datainstallationer

Kabelfejlsøgning

Energioptimering

Ladestander & Klimaanlæg

Boligforeninger

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.