Vandforsyning

Velfungerende vandforsyning og rent drikkevand er afgørende for os alle. Vandforsyningsindustrien er underlagt mange kontrolforanstaltninger og krav, som skal sikre, at kvaliteten under fremstillingen og distributionen altid er i top.

Sektor med høje krav
Der bliver løbende lavet nye effektiviseringsplaner og krav om besparelser i branchen. Samtidigt er det afgørende at have en høj driftssikkerhed, hvor der konstant overvåges og reguleres. Det kan være udfordrende at leve op til de nye krav og samtidigt sikre høj driftssikkerhed, hvis man kører på et gammelt produktionsanlæg.

Kundetilpassede løsninger
Med et optimeret produktionsanlæg er det intet problem at leve op til branchens krav. Hos Ab-Elco leverer vi udelukkende kundetilpassede løsninger. Det er afgørende for os, at vi har en tæt dialog fra start til slut. Det ved vi, giver det bedste resultat på den lange bane. Vores grundige forarbejde og risikoanalyse sikrer, at vi er opmærksomme på alle tekniske aspekter, så vores kunder altid får optimalt udbytte af deres anlæg.

Det er forskelligt fra kunde til kunde, hvilke parametre der spiller ind. Det kan f.eks. være:

  • Højere driftssikkerhed
  • Større kapacitet
  • Flere reguleringsmuligheder
  • Bedre betjeningsvenlighed
Vores løsninger bygger på erfaring
Hos Ab-Elco har vi i mere end 10 år serviceret centrale og decentrale vandværker. Vi har derfor stor erfaring med både servicering og vedligehold af automationsløsninger, pumper, niveaumeldere, styringer etc.

Vi har de nødvendige faglige kompetencer i huset. Det betyder, at vi hurtigt kan igangsætte et effektivt samarbejde om at løse dine el- og automationsopgaver. Vi er med gennem hele processen – fra det første indledende arbejde med design frem til det løbende vedligehold af den færdige løsning.
Vi tager ansvar fra start til slut
Hos Ab-Elco leverer vi hele pakken inden for el-området til vandforsyningsindustrien. Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser. Det gør det langt nemmere for vores kunder, da de kan få totalløsninger hos os, hvor vi tager 100% ansvar for hele processen.

Vi tilbyder:

SRO/SCADA/HMI
Design
Beskrivelser
Hardware konfiguration
El-dokumentation
Backup kontrol/versionsstyring
El-tavler
Spændingskvalitet
Termografering
El-installationer
Vedligehold
Køling
Ventilation
Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste automationsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.