Bæredygtighed

  Vi kan være med til at gøre en forskel // Vi vil være med til at gøre en forskel

Hos AB-ELCO ønsker vi at gøre en forskel, dér hvor vi kan. For os er det vigtig at drive en virksomhed med fokus på både det miljømæssige, det sociale og det økonomiske. På den måde skaber vi en sund og god forretning til gavn for alle.

Bæredygtige initiativer og materialer

Vi har CO2 beregninger baseret på Erhvervsstyrelsens Klimaberegner, som gør os bevidste om vores tal, som vi dermed kan forbedre.

Det drejer sig bl.a. om hvor meget CO2 vi udleder, og som vi ønsker at nedbringe. Det gør vi ved at få installeret solcelleanlæg på vores bygning. Derudover affaldssorterer vi, og næste skridt er, at se nærmere på mulighederne for elvarebiler. Der er desværre lidt vej endnu, men vi er ved at prøve det af.

Så vidt det er muligt anvender vi bæredygtige materialer i vores hverdag. Derudover køber vi brugte (refurbished) PC’er, samt reparerer egne PC’er (intern IT-afdeling), fremfor at købe nyt.

Vores medarbejdere

Tallene for vores medarbejdere (110 ansatte) viser, at vi har en medarbejderomsætning på 15%, hvilket vi er ret stolte af. Vi har en vækst på 10% af medarbejdere de seneste par år og et sygefravær på kun 2,9 %. De kvindelige ansatte udgør 5%, hvilket vi også ønsker stiger i takt med flere opgaver, af både eksterne og interne karakterer.

Derudover er vi ved at oprette en Whistle Blower ordning, da vi ønsker at skabe de bedste forhold for at beskytte vores medarbejdere.

Kvalitetssikring i AB-ELCO

Kvalitet og sikkerhed er en vigtig faktor for vores medarbejdere, så derfor har vi også en række certificeringer inden for sikkerhed og kvalitet.


Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.