Automation

Udvikling af nye styringer
Hos AB-ELCO er vi eksperter i at udvikle avancerede PLC- og SCADA-løsninger til ethvert formål indenfor industri og infrastruktur, såsom spildevandsanlæg og procesanlæg til fødevareindustrien. For jer som kunde betyder det, at I kan vide jer sikre på, at vi leverer jer en kvalitetsløsning.


Et samarbejde igennem hele processen
Samarbejde er en meget vigtig faktor her hos AB-ELCO. For os betyder det, at hele processen skal være velfungerende og overskuelig – især for jer som kunde. Vi er med jer igennem hele processen – lige fra projektering, idriftsætning og frem til servicering.


Processen løber oftest således:

Analyse:
Analysering og oversigt over jeres virksomhedssituation. På baggrund heraf laver vi en præsentation af forskellige løsningsforslag, som vil skabe forbedringer.


Projektering:
Udarbejdelse af projektforslag og detailprojektering.


Programmering:
Vi foretager programmering, der har fokus på sikkerhed. Vi anvender altid anerkendte tekniske løsninger, der er baseret på udbredte standardprodukter.

Dokumentation:
Vi sørger for komplet dokumentation over jeres anlæg.

Idriftsætning:
Vi implementerer jeres system.

Instruktion/uddannelse:
Vi sørger for, at brugerne af systemet undervises i brugen af det.
Med denne fremgangsmåde sørger vi for, at alle trinene i processen bliver udført til punkt og prikke. Hos AB-ELCO er det nemlig vores ekspertise at opstille de bedste systemer til jer som kunde.
God service og højt niveau
Hos AB-ELCO er vores fokus altid på, at give vores kunder den bedste service og det bedste resultat.

Vi tilbyder altid en lang række af services:

Automations service

Vores automationsteknikere står klar til at hjælpe med service og support på jeres anlæg.

Akut
Vi tilbyder akut hjælp. Vores automationsteknikere kommer ud og hjælper med det samme, hvis der opstår et akut problem. På den måde undgår I driftstop.
Renovering

Vi renoverer og udskifter jeres eksisterende og udgåede styringer, så de er opdaterede med nyt program og ny PLC-hardware. Vi har specialister inden for programmering, HMI, SCADA og procesløsninger. I tæt samarbejde med jer udvikler de et skræddersyet koncept, som passer til jeres specifikke behov.

Fejlfinding

Vi fejlfinder og ændrer om nødvendigt i jeres styringer, hvis der er fejl.

Underleverandører

Vores specialister udvikler, i samarbejde med ventilations- og pumpeleverandører, koncepter, der passer til jeres produkter.

PLC typer

Vi arbejder med en lang række af forskellige PLC-styringer, som f.eks. Siemens, Schneider Electric, ABB, Beckhoff, Idec, Allen Bradley, Pro-face og Omron.

CertifIKATER

Vi har certificerede programmører i bl.a. Siemens.

Referencer

Vi har arbejdet sammen med mange forskellige kunder. De inkluderer f.eks. Danish Crown, Ardagh Glass, HOFOR, FORS, Haribo, Royal Unibrew, Dana Lim, Region Sjælland Psykiatri,
Xylem og A-Comfort.

Kontaktoplysninger
Vi står altid klar til at hjælpe jer med jeres næste automationsopgave, og i samarbejde med os, kan I være helt sikre på, at I får det bedst mulige resultat og efterfølgende service.
Vi programmerer i
Vi arbejder med en lang række af forskelle PLC styringer
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.