Fjernvarme

Den danske energiforsyning er i høj grad baseret på fjernvarme. Fjernvarme er en billig opvarmningskilde sammenlignet med gas, olie og el. De lave omkostninger er bare én af de mange fordele ved fjernvarme. En anden fordel er det faktum, at det er en meget stabil opvarmningskilde med få til ingen udsving.

Fjernvarme er et varmedistributionssystem, som kan distribuere varme over store afstande – heraf navnet ’fjern’. Det er et system, som bruges både regionalt og lokalt. Fjernvarmen produceres gerne ved afbrænding af fossile brændstoffer, halm og affald fra industri.

Driftsikkerhed er essentielt, når det kommer til fjernvarme. Hos AB-ELCO sørger vi derfor altid for overvågning af driften, så der opnås optimal styring og regulering.

Hvis du skulle mangle et godt alternativ til fjernvarme, så er vores råd en varmepumpe.
Kundetilpassede løsninger
Hos AB-ELCO ved vi, at ingen kunder er ens, og det er netop derfor, at vi udelukkende leverer kundetilpassede løsninger. Hos os er samarbejdet mellem dig og os en vigtig faktor. Vi lægger stor vægt på en tæt dialog lige fra begyndelsen med projektbeskrivelse og kravspecifikation og frem til den endelige aflevering.

Det er denne proces med et grundigt forarbejde og risikoanalyse, der sikrer, at vi kommer omkring alle de tekniske aspekter, så du kan få det optimale udbytte af dine anlæg.

Vores kundetilpassede løsninger sikrer dig, at du står med det bedste slutprodukt med din fjernvarme.
Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste automationsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.