Højspænding

Vi kan håndtere dit højspændingsanlæg, Vi kan både etablere dit stationsanlæg, og varetage den daglige drift at dit forsyningsanlæg. Vi udfører installationsarbejdet og renovere 10/0,4 kV transformerstationer, og udfører eftersyn og inspektioner. Vi har driftledelse på privatejet transformerstationer, og har de godkendt kompetencer i forhold til KLS-D og korrekte instruktioner i forhold til entreprenøraftaler.

Vi kan udskifte de eksisterende transformere til de nyeste energi krav, med tilbagebetalingstider. Vi udfører gerne udskiftning af komponenter som effektafbrydere og beskyttelsesrelæer. Selektivitets og effektafbryder beregninger, hvor indstillinger udføres af vores erfarne projektledere. Vi kan tilbyde spændingskvalitetsmåling i henhold til gældende standarder og normer.
Mange af vores kunder i industrien vælger os som samarbejdspartner til dette område.

Vores team medarbejdere har de relevante kompetencer og uddannelse til at udføre denne type opgaver. Det betyder at vi kan sammensætte team af projektledere, teknikere og montører, fra projektering, til udførsel af dine opgaver

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.