Fødevarer industri

Arbejde der bygger på erfaring. Vi har stor erfaring med kunder i fødevarebranchen. Derfor ved vi, hvor stor en rolle unitsporing og traceunits ofte spiller.

I fødevarebranchen er der ofte flere forskellige anlæg tilkoblet samme system. Det kan være med til at gøre opgaven mere kompleks. Derfor kræver det en kompetent samarbejdspartner, for at du som kunde får den mest optimale løsning.

Det kan være rigtig dyrt, når ens anlæg står stille. Det har vi hos AB-ELCO stor forståelse for. Vi ved, at produktivitet er et afgørende nøgleord, og at dit anlæg skal fungere 24/7. Vores store kendskab til branchen betyder, at vi kan være med gennem hele processen fra den indledende rådgivning, til udførsel og løbende drift. Derudover står vi naturligvis altid klar til at hjælpe ved akutte problemer.

Specialtilpassede løsninger
I fødevareindustrien er der forskellige behov fra virksomhed til virksomhed. For at få størst muligt udbytte af produktionen, er det derfor vigtigt med specialtilpassede løsninger. Af den grund tilbyder vi hos AB-ELCO ikke blot en standardiseret løsning. Vi tilpasser derimod altid vores løsninger til den enkelte kunde. Det, ved vi, giver de bedste resultater på sigt.

For at kunne lave de bedste tilpassede løsninger til vores kunder, er en god dialog afgørende. På den måde sikrer vi os, at vi får kendskab til alle de relevante aspekter. Man kan ikke levere en god løsning uden et godt forarbejde.
En samlet løsning til din fordel
Hos AB-ELCO har vi fagligheden i orden og stor erfaring med fødevareindustrien. Vores medarbejderstab består af veluddannede ingeniører, el-installatører, automationsteknologer og elektrikere.

Vores store erfaring og dygtige medarbejderstab betyder for dig som kunde, at vi kan tilbyde en samlet løsning på dine el- og automatiseringsopgaver. Det kan være alt fra et nyt produktionsanlæg til udvidelse eller løbende vedligehold. Vi sikrer, at din produktion altid kører bedst muligt.

Vi tilbyder:

SRO/SCADA/HMI
Design
Maskinsikkerhed
Risikovurdering
CE-mærker
Beskrivelser
Hardware konfiguration
El-dokumentation
Backup kontrol/versionsstyring
El-tavler
Spændingskvalitet
Termografering
Nødforsyning
El-installationer
Vagt 24/7 hele året
Vedligehold
Køling
Ventilation
Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste automationsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.