Detail industri

Erfaring, service og kvalitet. Hos AB-ELCO leverer vi en række ydelser inden for el-området til detailhandlen.

Vores arbejde bygger på mange års erfaring og vores leveringer er altid af højeste niveau – både når det kommer til kvalitet og service. Vores team består af nøje udvalgte og yderst servicemindede elektrikere.

Yderligere sørger vi også for, at der, hos jer som kunde, altid er overblik over jeres omkostninger og sikrer, at alt bliver udført helt korrekt og i rette kvalitet.

Her hos AB-ELCO forstår vi vigtigheden af, at der altid er lys og strøm i jeres butikker. Med en aftale hos os, kan I derfor også være sikre på, at vi altid har en elektriker klar til at hjælpe jer ca. indenfor 1 time – døgnet rundt hele året.
Med samarbejdet i fokus
Samarbejde er for os essentielt for en veludført opgave. På den måde sikrer vi, at vi altid har tjek på alle aspekter, der omhandler de tekniske løsninger. For at et projekt eller en opgave er veludført, er det nemlig helt afgørende, at der er gjort et godt og grundigt forarbejde.

Vi tilbyder jer følgende:

El-installationer
Ordrestyring
Økonomioverblik
Renovering af butikker
Data – installationer
Energivejledning
Rådgivning
El-tavler
Kameraovervågning
Adgangskontrol
Spændingskvalitet
Termografering
Vagt 24/7 hele året
Vedligehold
Køling
Ventilation
Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste detailopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller I ønsker et samarbejde igennem hele processen.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.