Om AB-Elco A/S

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, automation og industrielle el-installationer. Vores medarbejderstab tæller i dag 100 ansatte, og det er et tal, som kun stiger.

Vores virksomhed bygger på tre ben – industriel el, automation og installation & teknik. Vi udfører alle typer af opgaver indenfor disse tre områder, blandt andet projektering, dimensionering, programmering og servicering. Samtidig leverer vi også hele løsninger, og vi følger gerne vores kunder hele vejen fra start til slut af deres projekt.

I AB-ELCO er vi stolte af vores medarbejdere og sikrer, at de altid har de allerbedste muligheder for at udvikle sig. Vi sætter en stor ære i at ansætte lærlinge og tilbyder ekstra uddannelse i form af vores AB-ELCO skole og mentorordning. Samtidig bliver en stor del af vores lærlinge fastansatte, når de er færdigudlærte. Denne indsats har vundet os priserne som ’Succes virksomhed 2019 – Jobskabelse i Region Sjælland’ og ’Iværksætterprisen 2017’.

Vi arbejder på tværs af vores afdelinger, da vi mener, at det sikrer vores kunder et stykke arbejde af allerhøjeste kvalitet. For vores kunder er vores højeste prioritet, og det er vores overbevisning, at alle gode samarbejder bygger på troværdighed og tillid. Derfor arbejder vi også kun med kvalitetsmaterialer, og vi tilbyder både sparring og vidensdeling samt serviceaftaler og vagtordning.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.