Medicinalindustrien

I medicinalindustrien er der bestemte retningslinjer og regulativer, som skal overholdes. Der stilles høje krav til deres produktionssporbarhed og tekniske forhold.

Hos AB-ELCO har vi flere års erfaring med at levere hele pakken inden for el-området til den farmaceutiske industri. Vi har altid et højt serviceniveau, og I kan være sikre på, at alle krav er overholdt.

Automationsløsninger til branchen
Det er vigtigt, at der er installeret de helt korrekte automationsløsninger i medicinalindustrien. Derfor lægger vi også altid op til dialog om de forskellige beskrivelser og PI programmer. Vi optimerer kvalitetssikring, driftstid, kapacitet og ikke mindst driftssikkerhed.

Vores leverancer kan fx være SRO- og SCADA-systemer, som bruges til pumpestyringer, færdige tavleinstallationer og levering og montering af frekvensomformere, følere og niveaumeldere.

Ud over at vores leverancer er helt i top, kan I som kunde også vide jer sikre på, at i hos AB-ELCO altid får den bedst mulige procesoptimering, fleksibilitet og oppetid. Vi ved nemlig, at det i denne branche er altafgørende for konkurrenceevnen og bundlinjeresultatet.

Erfaring med den komplekse branche
Hos AB-ELCO har vi flere års erfaring med at håndtere de komplekse krav, som der er til både anlæg, styringer, dokumentation og sporbarhed, som branchen kræver. Vores store kendskab til den farmaceutiske branche er opbygget af de mange kunderelationer, vi har opbygget og serviceret med tekniske løsninger og vedligehold. Det lige fra stiftelsen af AB-ELCO i 2012.

Vores kunder benytter sig af vores mange ydelser – lige fra udarbejdelse og implementering af hardware og software, til det daglige vedligehold on-site.

Et samarbejde med fokus på jeres virksomhed
Vi ved, at man som virksomhed i medicinalbranchen har brug for skræddersyet automation, for at kunne yde maksimalt produktionsafkast og være konkurrencedygtig på både kvalitet og pris. Netop derfor lægger vi hos AB-ELCO også stor vægt på tæt samarbejde hele vejen fra projektopstart til aflevering. På den måde sikrer vi, at vi får taget hånd om alle aspekter omkring de tekniske løsninger og muligheder, som jeres anlæg skal kunne præstere gennem en grundig projektbeskrivelse og risikoanalyse.

I kan dermed altid vide jer sikre på, at jeres projekt er i trygge hænder her hos AB-ELCO.

Vi tilbyder følgende:

SRO/SCADA/HMI
Design
Beskrivelser
Hardware konfiguration
El-dokumentation
Backup kontrol/versionsstyring
El-tavler
Spændingskvalitet
Termografering
El-installationer
Vedligehold
Køling
Ventilation
Kontaktoplysninger
Hos AB-ELCO står vi altid klar til at hjælpe jer med jeres næste projekt indenfor medicinalbranchen – uanset om det omhandler hele projektet fra A til Z eller blot en enkelt del af projektet.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.