Jobopslag

Serviceelektriker

Drømmer du om et job, hvor du er med til at udføres kvalitetsarbejde hos offentlige og virksomhedskunder på Midtsjælland? Så kunne du være vores nye service elektriker.
AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for flere elektrikere/teknikere og søger derfor den rette person til stilling som service elektriker. Du bliver en del af vores service team i AB-ELCO, med reference til services lederen og en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.
AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation og industrielle elinstallationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stærk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver kan være:
Lys og 230/400V installation
Elinstallationer til varmepumper
PDS- og fiber installationer
Fejlfinding, reparation og vedligehold af elinstallationer
Mindre el-projekter hos vores kunder

Hvem er du:
Du er uddannet elektriker eller lignende uddannelse.
Du er selvstændig og fleksibel
Du har gode samarbejdsevner
Du er en god og hjælpsom kollega

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads og hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Der er mulighed for at lære nye kompetencer og dygtiggøre sig.
Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulpladet firmabil.
Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Rasmus Sværtekilde tlf. nr.: 41390125 eller mail rasv@ab-elco.dk.

Ansøgning:
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.