Jobopslag

Projektelektriker

Drømmer du om et job, hvor du er med til at udføre større og mindre el-projekter hos offentlige og virksomhedskunder på Sjælland? Så kunne du være vores nye projektelektriker.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for flere elektrikere/teknikere og søger derfor den rette person til stilling som projekt elektriker. Du bliver en del af vores projekt team i AB-ELCO, med reference til projektlederen og får en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation, klima og industrielle elinstallationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solidt funderet virksomhed med en stærk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver kan være:
Større og mindre projekter
Lys og 230/400V installationer
Maskine installationer
PDS- og fiber installationer
Udskiftning af tavler

Hvem er du:
Du er uddannet elektriker eller har lignende uddannelse.
Du er selvstændig og fleksibel
Du er en god og hjælpsom kollega

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulpladet firmabil.

Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Christine Jeppesen på telefon nr.: 41390616 eller på mail karriere@ab-elco.dk

Ansøgning:
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.