Jobopslag

Køletekniker eller elektriker søges med interesse for køleteknik
Drømmer du om et job, hvor du er med til at sikre varme og køling hos offentlig-, industri- og erhvervskunder på Sjælland og har mod på et selvstændigt og udfordrende job, hvor frihed under ansvar vægtes højt, så har vi jobbet til dig.

Bliv en del af AB-ELCO
AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation, køl/varme/ventilation og service hos industrielle elinstallationer. Vi er en stærkt funderet virksomhed med en sund og flad kultur med ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere. AB-ELCO er på en vækst rejse og har behov for flere teknikere og søger derfor den rette person til stilling som Køletekniker. Virksomheden er beliggende i Ringsted.

Dine arbejdsområder vil bestå af:
– Udføre køleservice
– Fejlfinding på installationer
– Spjældarbejde
– Montageopgaver af køleanlæg

Dine egenskaber og kvalifikationer:
– Erfaring med køl eller uddannet til køletekniker er en fordel
– Kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde
– Du er nysgerrig og lærenem
– Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
– Kørekort til personbil (kørekort B)

Vi tilbyder:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 t/ugen med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulpladet firmabil.

Ansøgning:
Send din ansøgning med CV til mail: karriere@ab-elco.dk, vi behandler indkommende ansøgninger løbende og indkalder til samtaler, du opfordres derfor til at søge hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger:
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christine Jeppesen på telefon nr.: 41390616 eller på mail karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.