Jobopslag

Køletekniker eller elektriker søges med interesse for køleteknik

Drømmer du om et job, hvor du er med til at sikre varme og køling hos offentlig-, industri- og erhvervskunder på Sjælland? Så kunne du være vores nye Ventilationstekniker.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for flere teknikere og søger derfor den rette person til stilling som Køletekniker. Du bliver en del af Køl/ventilationsafdeling i AB-ELCO, med reference til afdelingslederen og en får stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation, køl/varme/ventilation og service hos industrielle elinstallationer.
Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stærk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.


Dine arbejdsopgaver kan være:

Montageopgaver af køleanlæg

Spjældarbejde

Fejlfinding på installationer

Udføre køleservice

 

Hvem er du:

Du er uddannet til ventilationstekniker eller har erfaring med køl

Du har eventuel relevant efteruddannelse/kurser i kølearbejde

Du er selvstændig og fleksibel

Du har gode samarbejdsevner

Du kan bevare overblikket i pressede situationer

Du er en god og hjælpsom kollega

Du er god til at opnå ny viden

 

Hvad tilbyder vi:

Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads og hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulpladet firmabil.

Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Rasmus Sværtekilde tlf. nr.: 41390113 eller mail rasv@ab-elco.dk.

Ansøgning:

Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.