Jobopslag

Elektriker/tekniker til forsyningsselskaber
Drømmer du om et job, hvor du er med til at sikre vand, varme og spildevand pumpes rundt til boere på Sjælland? Så kunne du være vores nye Forsyningstekniker. Du bliver en del af Forsyningsteknik i AB-ELCO, med reference til services lederen og en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

Bliv en del af AB-ELCO
AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation, køl/varme/ventilation og service hos industrielle elinstallationer. Vi er en stærkt funderet virksomhed med en sund og flad kultur med ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere. I AB-ELCO er vi på en vækstrejse og har behov for flere teknikere og søger derfor den rette person til stilling som Serviceelektriker. Virksomheden er beliggende i Ringsted.

Dine arbejdsområder vil bestå af:
– Fejlfinding, reparation og vedligehold af maskiner/installationer hos vores forsyningskunder
– Mindre projekter hos vores forsyningskunder

Dine egenskaber og kvalifikationer:
– Du brænder for dit fag og er uddannet elektriker, nyuddannet såvel som erfaren
– Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
– Kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde
– Du er nysgerrig og lærenem
– Kørekort til personbil (kørekort B)

Vi tilbyder:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulpladet firmabil.

Ansøgning:
Send din ansøgning med CV til mail: karriere@ab-elco.dk, vi behandler indkommende ansøgninger løbende og indkalder til samtaler, du opfordres derfor til at søge hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger:
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christine Jeppesen på telefon. nr.: 41390616 eller på mail karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.