Jobopslag

Formand

Drømmer du om et job, hvor du er med til at koordinere dine kollegaers dagligdag når vores offentlige og virksomhedskunder på Sjælland har større og mindre el-projekter? Så kunne du være vores nye formand.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for flere elektrikere, som brænder for at alle på projektet har det godt og kan udføre deres opgaver. Du bliver en del af vores projekt team i AB-ELCO med reference til projektlederen og får en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.
AB-ELCO er en el & automation virksomhed beliggende i Ringsted. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation, klima og industrielle elinstallationer. Vi er en solidt funderet virksomhed med en stærk og god kultur. og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver kan være:
Koordinering af arbejdsdagene for dine kollegaer
Større og mindre projekter
Lys og 230/400V installationer
Maskininstallationer
PDS- og fiber installationer
Udskiftning af tavler

Hvem er du:
Uddannet elektriker eller Har lignende uddannelse.
Har lyst til at tage ekstra ansvar
Selvstændig og fleksibel
God og hjælpsom kollega

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge dit eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulplade firmabil.

Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Christine Jeppesen på telefonnr.: 41390616 eller på mail karriere@ab-elco.dk

Ansøgning:
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV på mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.