Jobopslag

Banetekniker

Drømmer du om et job hvor du er med til at understøtte driften af jernbanen på Sjælland og er med til at udvikle AB-ELCO’s Baneteknik? Så kunne du være vores nye Banetekniker.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for flere elektrikere/teknikere og søger derfor den rette person til stilling som Banetekniker. Du bliver en del af Baneteknik i AB-ELCO, med reference til afdelingslederen og får en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation og industrielle elinstallationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stærk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver kan være:
Installation/fejlfinding på banetekniske installationer som:
          Køle og ventilationsanlæg
          Pumpeanlæg
          Belysning
          UPS og batterianlæg
          Generator
          EL-tavler
          Fremmednet

Norm/service arbejde på banetekniske installationer som
          Køle og ventilationsanlæg
          Pumpeanlæg
          Belysning
          UPS og batterianlæg
          Generator
          EL-tavler
          Fremmednet

Hvem er du:
Du har en El-faglig uddannelse med svendebrev
Du har evt. følgende kurser:
          PPPB
          Adgang til sikringstekniske rum
          FKI/SKI
          ORF/ORS
          SR-light
Du er selvstændig og fleksibel
Du har gode samarbejdsevner
Du bevarer overblikket i pressede situationer
Du er en god og hjælpsom kollega
Du er god til at opnå ny viden

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt og er inkl. en gulpladet firmabil.

Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Boe Hedegaard tlf. nr.: 41390114 eller mail bohe@ab-elco.dk.

Ansøgning:
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.