Jobopslag

Teknisk tegner eller elektriker med interesse for at tegne fordelings- og styretavler søges

Drømmer du om et job, hvor du er med til at dokumentere og designe nye tavler til brug hos offentlig-, industri- og erhvervskunder på Sjælland? Så kunne du være vores nye tegner.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for flere dygtige teknikere og søger derfor den rette person til stilling som tegner.
Du bliver en del af teknik-afdeling i AB-ELCO, med reference til afdelingslederen og en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation, køl/varme/ventilation og service hos industrielle elinstallationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stærk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Dine arbejdsopgaver kan være:

      Tegne nye styre og effekt tavle før konstruktion på vores værksted
Tilpasninger af eksisterende dokumentation hos vores kunder
Projektering og design af styre og effekt tavle

 

Hvem er du:
Du er uddannet elektriker eller teknisk tegner med erfaring i elteknisk dokumentation

Du er selvstændig og fleksibel
Du kan arbejde struktureret
Du er en god og hjælpsom kollega
Du er god til at opnå ny viden

Hvad tilbyder vi:

Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.
Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Claus Albrechtsen tlf. nr.: 41390158 eller mail: clal@ab-elco.dk.

Ansøgning:

Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.