Jobopslag

Projektleder til Baneteknik afdelingen

Drømmer du om et job, hvor du er med til at drifte projekter i AB-ELCO Baneteknik? Så kunne du være vores nye projektleder.

AB-ELCO er på en vækstrejse og har i den forbindelse flere og flere projekter og vi søger derfor den rette person til den nye stilling som projektleder. Du bliver en del af Baneteknik i virksomheden, med reference til afdelingslederen og en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, infrastruktur, automation og industrielle elinstallationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stærk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil være:
– Drift af flere sideløbende projekter med kollegaer og underleverandører
– Opfølgning på bemanding, økonomi og kundekrav
– Projekterne kan være inden for:
Lysinstallation til perroner og baneareal.
Tavleudskiftning.
Elforsyning af Banetekniske anlæg.
Etablering af køl og ventilation.
Store eftersynsprojekter.

Hvem er du:
Du er en person, der er god til at samarbejde og har et godt humør.
Hvis du har en Prince2 eller lignende uddannelse vil være en fordel.
Hvis du har erfaring indenfor projektledelse vil være en fordel.

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus og skaber en god og spændende arbejdsplads, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Stillingen er 37 timer og med tiltrædelse snarest muligt.
Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Boe Hedegaard tlf. nr.: 41390114 eller mail bohe@ab-elco.dk.

Ansøgning: Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.