Jobopslag

HR-manager til AB-ELCO

Drømmer du om et job hvor du har ansvar, indflydelse og er med til at udvikle en virksomhed til dens fulde potentiale? Så kunne du være vore nye HR Manager.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for mere fokus på HR og søger derfor den rette person til den nye stilling som HR-manager. Du bliver en del af ledergruppen i virksomheden, med reference til de to ejere og får en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, automation og industrielle elinstallationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stæk og god kultur og ca. 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil være:
Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere
Medarbejder udvikling
Kompetence sikring
Udvikling af kompetenceprofiler for fremtidig vækst
Onboarding processen
Udvikling af nøglemedarbejdere
Ansættelse og støtte til lærlinge
Compliance på HR-området med eksempelvis ansættelseskontraker m.m.

Hvem er du:
Du har erfaring med HR og måske en uddannelse indenfor HR, men det er ikke et krav.
Du er som person motiverende og positiv og har en faglighed som du ikke er bange for at sætte i spil.
Du kan lide at tage ansvar og skabe ting i tæt samarbejde med andre og har i det hele taget fokus på at lykkedes sammen med andre som en del af et hold.

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus, skaber en god arbejdsplads så vi har kompetente og motiverende medarbejdere, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for at vækste i rollen sammen med virksomheden og en unik mulighed for at bygge på det nuværende HR fundament og forme fremtidens HR hos AB-ELCO.
Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Tomas Kudsk tlf. 41390110 mail toku@ab-elco.dk

Ansøgning:
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

 

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.