Jobopslag

Controller til AB-ELCO

Drømmer du om et job, hvor du har ansvar for opfølgning på økonomien, indflydelse på strukturen og er med til at udvikle en virksomhed til dens fulde potentiale? Så kunne du være vore nye Controller.

AB-ELCO er på en vækst rejse og har i den forbindelse behov for mere fokus på økonomi og søger derfor den rette person til den nye stilling som Controller. Du bliver en del af ledergruppen i virksomheden, med reference til Rasmus Sværtekilde og får en stor mulighed for at påvirke din egen rolle.

AB-ELCO er en el & automation virksomhed. Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til alt inden for service, automation og industrielle el-installationer. Virksomheden er beliggende i Ringsted. Vi er en solid funderet virksomhed med en stæk og god kultur og er ca. 110 dygtige og  engagerede medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil være:
Opfølgning på igangværende økonomi
Opfølgning på fakturering
Opfølgning på projektøkonomi
Opfølgning på budgetter
Fremlægge månedsregnskab til ledelsen
Fremlægge månedsregnskabet for afdelinger
Timestatistik
Indkøbsstatistik
Analyse af indtjening
Analyse af omsætning i virksomheden og kunder
Administration af bil flåden
Registrering af indkøbt værktøj
Fastsættelse af kostpriser

Hvem er du:
Du har erfaring med økonomi og måske en uddannelse indenfor økonomi, men det er ikke et krav. Du er som person motiverende og positiv og har en faglighed som du ikke er bange for at sætte i spil. Du kan lide at tage ansvar og skabe ting i tæt samarbejde med andre og har i det hele taget  fokus på at lykkedes sammen med andre som en del af et hold. 

Hvad tilbyder vi:
Et miljø hvor vi sætter kunden i fokus, skaber en god arbejdsplads så vi har kompetente og motiverende medarbejdere, hvilket er et vigtigt element i den succes vi har haft. Vi tilbyder muligheden for at vækste i rollen sammen med virksomheden og en unik mulighed for at bygge på det nuværende økonomiske fundament og forme fremtidens økonomiske overblik hos AB-ELCO.

Lyder det her som noget for dig og er du nysgerrig på om du kunne være den rette i jobbet, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Rasmus Sværtekilde, mobil 41390113. 

Ansøgning:
Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. Vi vil behandle indkomne ansøgninger løbende, så hvis du har interesse i stillingen, så opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger ved at sende ansøgning og CV til mail: karriere@ab-elco.dk

 

Kontaktoplysninger
Vi hjælper jer gerne med jeres næste højspændingsopgave – hvad end det blot omhandler nogle bestemte dele af opgaven eller hele processen fra A-Z.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.